Desigence Oy

Puhelin:
(09) 350 5280

Faksi:
(09) 350 52899

Toimiala:
Teollinen muotoilu / Graafinen suunnittelu
Osoite:
Lemuntie 3-5 B
00510, Helsinki
etsi kartalta >>
Internet:
www.desigence.com
Sähköposti:

Lisätietoja:

Vahva kokemuksemme kattaa muotoilun alueen perinteisemmistä teollisen muotoilun, käytettävyyden ja käyttöliittymien suunnittelupalveluista uusiin lähestymistapoihin, kuten designratkaisuiden linkittämisen yrityksen strategiaan ja poikkitieteellisten asiantuntijaryhmien käyttöön asiakasprojekteissa.

Laaja palvelutarjontamme mahdollistaa asiakasyritystemme tuotekehityksen ja markkinoinnin tuen varhaisesta ideoinnista tuotannonsuunnitteluun ja lanseeraukseen saakka. Käyttäjälähtöinen ajattelu- ja työskentelytapamme parantaa tuotteiden onnistumismahdollisuuksia markkinoilla.

Desigence on ainutlaatuinen yhdistelmä lahjakkuutta ja kokemusta. Kokemuksemme perustuu noin 1000 kehityshankkeeseen. Haluamme tarjota asiakkaillemme palveluidemme kautta relevanttia markkina- ja käyttäjätietoa, sekä kykyä sopeuttaa tämä tieto yrityksen strategiaan. Autamme visioimaan, kehittämään ja toteuttamaan tuotteet tai palvelut, jotka vastaavat markkinoiden tarpeisiin. Hyvä muotoilu on strateginen päätös ja kilpailutekijä.

Hakusanat:
Teollinen muotoilu, tuotekehitys, prototyypit, muotit, mallit, CAM-CAD-suunnittelu, graafinen suunnittelu, mekaniikkasuunnittelu


Hakemistotietoja ei saa käyttää markkinointiin.
Design © Hi-Vision Oy 2019