Ylistaron Palvelukoti

Puhelin:
(06) 474 0522

Matkapuhelin:
(044) 332 2522

Faksi:
(06) 474 0502

Toimiala:
Hoito- ja palvelukodit / Mielenterveyspalvelut
Osoite:
Viertolankuja 11
61400, Ylistaro
etsi kartalta >>
Internet:
www.ylistaronpalvelukoti.fi
Sähköposti:

Lisätietoja:Ylistaron palvelukoti tarjoaa korkealaatuista tuettua asumispalvelua mielenterveyskuntoutujille ja lievästi kehitysvammaislle asiakkaille. Kodin toiminta on porrastettu siten, että päätalossa on 13-paikkaa yövalvontaa ja runsaampaa tukea tarvitseville, viereisissä kiinteistöissä, Koivulassa on 11-paikkaa hieman vähemmän tukea tarvitseville asiakkaille. Näiden jälkeen on mahdollisuus siirtyä erilliseen tukiasuntoon, jonne myös räätälöidään asiakaskohtainen kuntoutus- ja palvelusuunnitelma.
Tarjoamme myös ohjattua päivätoimintaa erillisissä tiloissa, teemme kotikäyntejä ja meillä käy myös päiväkävijöitä. Ylistaron palvelukoti tarjoaa myös psykiatrian erikoislääkärin palveluja asiakkailleen. Työntekijöitä meillä on yhteensä 12 alan ammattilaista.
Laatukäsikirjamme ohjaa toimintaamme ja pyrimme sitä kehittämään koko ajan tarjontaa vastaavaksi.
Palvelukodin yrittäjillä on kokemusta mielenterveys-, vammais- ja vanhuspuolen toiminnan pyörittämisestä sekä lasten- ja nuorisopsykiatrian kuntouttavasta toiminnasta. TERVETULOA TUTUSTUMAAN JA TULEMME MYÖS MIELELLÄMME KERTOMAAN TOIMINNASTAMME KUNTIIN, HOITOLAITOKSIIN JA YHTEISTYÖTAHOILLE!


Hakemistotietoja ei saa käyttää markkinointiin.
Design © Hi-Vision Oy 2019