Unicomp Oy

Matkapuhelin:
050 496 2218

Faksi:
(014) 338 9001

Toimiala:
Alihankintapalveluja -metalli
Osoite:
Yritystie 4
40320, Jyväskylä
etsi kartalta >>
Internet:
www.unicomp.fi
Sähköposti:

Lisätietoja:

Unicomp on asiakkaiden toivomuksesta syntynyt palveluyritys ja asiakkaiden tarpeen mukaan muuntuva jalostusketju. Olemme erikoistuneet teollisuuden alihankinta- ja järjestelmätoimituksiin. Erikoisosaamistamme ovat:

- tuotekehitys, mekaaninen suunnittelu, simulointi ja 3D mallinnus
- alumiini- ja sinkkipainevalut
- koneistukset, koneistettavien osien tuotannollistaminen ja protosarjojen valmistus
- muovien ruiskupuristus
- elektrolyyttiset pintakäsittelyt: sähkösinkitys sekä alumiinin anodisointi ja kromatointi
- pulveri- ja märkämaalaus
- täryhionta ja mekaaninen kokoonpano

Tarjoamme ammattitaitoista kokonaispalvelua teollisuuden tarvitsemien tuotteiden valmistamiseksi. Unicomp tarjoaa vaivatonta ja luotettavaa erikoisosaamista, jonka varmistaa ammattilaisten saumaton yhteistyö ja vuosien aikana hankittu kokemus.

Unicomp on joustava palvelukokonaisuus, jonka osat asiakas voi valita oman tarpeensa mukaan. Yllä mainittua osaamistamme täydennämme asiakkaamme tarpeiden mukaan oman yritysverkostomme avulla, jolloin voimme tarjota myös yllä mainittuja laajempia toimituskokonaisuuksia nopeasti ja kilpailukykyisesti. Asiakkaamme ei tarvitse huolehtia eri työvaiheiden etenemisestä, sillä hoidamme kaikki prosessin sujuvaan etenemiseen liittyvät työvaiheet. Näin yhteistyö on asiakkaallemme mahdollisimman vaivatonta ja kustannustehokasta. Tavoitteenamme on pitkäaikainen ja syvällinen asiakasyhteistyö, josta kaikki osapuolet hyötyvät.


Hakemistotietoja ei saa käyttää markkinointiin.
Design © Hi-Vision Oy 2019