Uni Forum Oy Ab

Puhelin:
(09) 323 4985

Matkapuhelin:
050-500 2640

Faksi:
(09) 343 1873

Toimiala:
Pientalokonsultti
Osoite:
Raaseporintie 2 A
00900, Helsinki
etsi kartalta >>
Sähköposti:

Lisätietoja:

Pientalokonsultti.

Toimialan kuvausta:

- Hankesuunnittelu: kaiken A ja O
Luonnos nivoo yhteen rakennuskaavan, -paikan ja               budjetin "raamit" perheen tarpeet ja toiveet. Luonnoksesta alkaa rakennuslupavalmistelu, tarjouskyselyt ja menestyvä pientalohanke.

- Rakennussuunnittelut:
Tarvittavat rakennuslupa- ym. kuvat liitteineen; lupamenettelyrutiinien vankalla kokemuksella. Työpiirustuksilla talo rakennetaan, ja ne toimivat myös jatkosuunnittelujen pohjana.

- Vastaava mestari:
Vastaa rakennustyön suorituksesta ja laadusta. Huolehtii rakennusluvan, -säännösten ja määräysten noudattamisesta.Vastaava katsoo ja on läsnä rakennusvalvonnan eri katselmuksissa.

- Ohjaus ja valvonta
Järjestetään päivittäistyönjohto yms. -valvonta. Säännellään eri sopijapuolien asema, velvoitteet ja vastuusuhteet toimivaksi kokonaisuudeksi. Luodaan kattava ja toimintavarma informointi.

- Resurssointi:
Valitaan rakennustapa ja -aineet, sekä eri osapuolten työnjako hankkeen toteuttamisessa, minkä pohjalta mitoitetaan rahoitusbudjetti. Hallittu resurssienjako takaa onnistumisen.

- Pääsuunnittelija:
Pääsuunnittelija järjestää ja koordinoi yhteen pohja-, perustus- ja rakenne-, lämpö-, putki- ja ilmanvaihto-, sähkö-, tele- ja automatiikka- ym. ratkaisut ko. suunnittelusopimukseen.

- Rakentaminen:
Valitaan eri urakoitsijat ja solmitaan kestävät sopimus- ja maksujärjestelysuhteet, joiden tekemisestä meillä on 20 vuoden hyvin laaja kokemus.Tärkeintä on: Kuka Talon Tekee?

- Muut rutiinit:
Teemme määrälaskentaa ja tarvikehankintoja, märkätilasuunnitelmia, huoneselityksiä, valmiusastetodistuksia ym. rakennuttajarutiineja; hartiapankki-/omajohtois-/avaimet- käteen- uudis- ja muutokohteissa.

Toimialue:

- Pk-seutu

Soita ja kysy lisää !


Hakemistotietoja ei saa käyttää markkinointiin.
Design © Hi-Vision Oy 2019