Noretron Esitystekniikka Oy

Puhelin:
(010) 525 8000,
(010) 525 8052

Matkapuhelin:
050 556 4142

Faksi:
(010) 525 8010

Toimiala:
AV-välineet ja -palvelut
Osoite:
Mankkaantie 32
02180, Espoo
etsi kartalta >>
Internet:
www.noretron.fi
Sähköposti:

Lisätietoja:

Haluamme olla Suomen paras yritysryhmä seuraavilla alueilla; audio- ja musiikkilaitteet, broadcast tason lähetys- ja tuotantotekniikka, julkisten tilojen äänentoisto- ja viestintäjärjestelmät, audiovisuaalinen esitystekniikka, sähkömekaniikan komponentit sekä sähköisten ja akustisten suureiden mittauslaitteet. Nämä alueet hallitsemme parhaiten.

Tavoittelemme maksimaalista asiakastyytyväisyyttä. Pitkän kokemuksen omaava henkilökuntamme on tässä asiassa avaintehtävässä. Tähtäämme hallittuun kasvuun. Tällä tavoin voimme pitää toiminnan tasaisena muiden markkinoiden kehityksestä riippumatta.

Tarjoamme laajan, asiakkaiden tarpeiden mukaisen tuotevalikoiman. Tämän lisäksi kehitämme erityisesti suunnittelu- sekä jälkimarkkinapalveluja vastaamaan kysyntää ja asiakkaittemme muuttuvia tarpeita.

Noretron Yhtiöiden henkilökunnalla on keskimäärin 25 vuoden kokemus. Yhtiöiden taloudellinen tausta on vankka ja meidät tunnetaan vahvana, luotettavana ja osaavana yrityksenä Suomessa.

Hakusanat:
Videotykki, datatykki, projektori, videoprojektori, valkokangas, dokumenttikamera, lukukamera, AV-järjestelmät, auditorio, esitystekniikka, kotiteatteri, kosketusnäyttö, av-logiikka, av-urakointi, av-tekniikka, valitsimet, vahvistimet, moottorikankaat, av-laitteet, av-välineet, av-laitteita, av, av-ohjaimet, luokkaohjaimet, ohjausjärjestelmä
Hakemistotietoja ei saa käyttää markkinointiin.
Design © Hi-Vision Oy 2019