Deltabit Ky

Puhelin:
(03) 359 0310

Faksi:
(03) 356 4499

Toimiala:
ATK-palvelut / IT-palvelut
Osoite:
Kuninkaankatu 30 a, 7.krs
33200, Tampere
etsi kartalta >>
Internet:
www.deltabit.fi
Sähköposti:

Lisätietoja:

Deltabit Oy kehittää ja toimittaa biometriseen tunnistukseen perustuvia tunnistus- ja kulunvalvontajärjestelmiä. Biometrisiä Deltabit Gatekeeper tunnistusjärjestelmiä käytetään yritysten kulunvalvonnassa, liikuntakeskuksissa, sairaaloissa ja yksityisissä kiinteistöissä. Myös turvatuotteet, kuten kameravalvonta, hälytysjärjestelmät ja henkilöntunnistus, sekä ID-korttitulostimet ovat osana osaamistamme.

Deltabit Center, Service, CRM ja Eurotaxi Pro ovat esimerkkejä Deltabitin monipuolisesta ohjelmistotuotannosta. Deltabit tunnetaan myös monista räätälöidyistä toimialakohtaisista sovelluksistaan.

Deltabit on myös IT-järjestelmien kokonaistoimittaja; palveluihimme kuuluu asiakkaan tietoteknisten järjestelmien suunnittelu, toimittaminen ja ylläpito. Laajaan valikoimaamme sisältyy johtavien valmistajien tietokoneet, oheislaitteet ja ohjelmistot.

Asiakkaitamme ovat mm. pk-yritykset, teollisuuden, tuotannon ja turvallisuusalan yritykset, kuntokeskukset, hoivapalvelut, sairaalat, kaupungit, kunnat ja valtiot.
Hakemistotietoja ei saa käyttää markkinointiin.
Design © Hi-Vision Oy 2019