Gepetto Oy

Puhelin:
(03) 223 4809

Matkapuhelin:
050-376 5848

Faksi:
(03) 223 4120

Toimiala:
Puusepänliikkeet / Nukkekodit
Osoite:
Muurahaispolku 1
36200, Kangasala
etsi kartalta >>
Sähköposti:

Lisätietoja:

Vanhanaikaiset (sisään-ulos aukeavat) ikkunat ja ovet sekä mm. täyspuiset keittiö-ja kylpyhuonekalusteet piirustusten mukaan. Kaluste-ja sisustussuunnittelu / arkkitehti Anu Pellinen. Meiltä myös julisteet,kortit, vaneriset magneetit ja kaulakorut Anu Pellisen originaaleista.Talo-Aurinkoinen II (1/12)

Korkeus: 72 cm Leveys (etuseinä): 65 cm Syvyys: 30 cm

Kolmikerroksinen talo, jonka 2-osainen etuseinä (1) on tarkoitettu saranoitavaksi keskeltä aukeavaksi. Vinttikerros on yhtenäistä tilaa. Kaksi alempaa kerrosta on molemmat jaettu kolmeen huoneeseen, joista keskimmäinen on isompi tila. Kattopalat (3) on tarkoitettu saranoitavaksi harjalta, niin että vinttiin pääsee katsomaan / leikkimään.

Gepetto Oy:n nukkekodit ovat arkkitehti Anu Pellisen käsialaa. Anu on suunnitellut runkopaketit vuosien kokemuksella nukkekotikurssien pitämisestä ja ne onkin ajateltu lähinnä harrastajille, jotka haluavat tehdä talosta omansa näköisiä.

Rungot on valmistettu 8 mm mdf-levystä. Kuhunkin pakettiin kuuluu ao. talon ulkoseinät, välipohjat ja kattopalat sekä peitelista etuseinän sokkelia varten sekä Talo-Aurinkoinen II 4 kpl väliseiniä. Seinäpaloissa on valmiina ikkuna ja oviaukot. Uritettu rakenne helpottaa mittatarkkaa kokoamista ja lujittaa rakennetta. Mdf levyä on helppo työstää ja tehdä halutessaan muutoksia valmiisiin runkoihin. Se että talot myydään kokoamattomina helpottaa sisustuksen tekoa huomattavasti. Kaikkiin paketteihin kuuluu hyvä kokoamisohje, jossa on kokoamisohjeen lisäksi neuvoja mm. ikkunoiden ja ovien tekemisestä.


Hakemistotietoja ei saa käyttää markkinointiin.
Design © Hi-Vision Oy 2019