Ympäristökonsultointi Hyötyvisio Oy

Matkapuhelin:
045 676 0964

Faksi:
(05) 312 0083

Toimiala:
Ympäristötekniikka / Kierrätyspalvelut
Osoite:
Metsolantie 11 C
45100, Kouvola
etsi kartalta >>
Internet:
www.hyotyvisio.fi
Sähköposti:

Lisätietoja:

Hyötyvisio Oy on vuoden 2003 alussa Lappeenrannassa toimintansa aloittanut yritys. Hyötyvisio Oy:n toiminnan ensisijaisena tarkoituksena on edistää materiaalihyötykäyttöä sekä siihen liittyvää liiketoimintaa. Hyötyvisio tarjoaa pääasiassa yrityksille suunnattuja palveluita, joilla voidaan kehittää ja tehostaa materiaalivirtojen hallintaa jäte- ja sivuainevirtojen osalta. Kestävän kehityksen edellytyksenä on, että niukkoja luonnonvaroja hyödynnetään harkiten ja tehokkaasti.

Kierrätysmateriaalien käytöllä tulee jatkossa olemaan entistä suurempi painoarvo tuotteiden valmistuksessa. Asiakkaiden ja sidosryhmien kasvava ympäristötietous ja lisääntyvät vaatimukset, sekä viranomaisten asettamat rajoitukset tulevat olemaan jatkossa entistä suurempia tekijöitä yritysten välisessä kilpailussa. Nämä uhkakuvat kannattaa muuttaa mahdollisuuksiksi. Näiden mahdollisuuksien myötä yrityksillä on tilaisuus tarttua huomisen haasteisiin jo tänään.

Hakusanat:
Tuotteistaminen, sivumateriaalivälitys, ympäristökonsultointi, ympäristölupa, hyötykäyttö, kierrätys, materiaalipörssi, ympäristötekniikka, ympäristöoikeus, lakipalvelut


Hakemistotietoja ei saa käyttää markkinointiin.
Design © Hi-Vision Oy 2019