Densitrace Oy

Puhelin:
(09) 253 21300,
(09) 253 21322

Matkapuhelin:
0500 408 519

Faksi:
(09) 253 21321

Toimiala:
Laminointi- ja tulostuspalvelut
Osoite:
Särkikuja 3
00210, Helsinki
etsi kartalta >>
Internet:
www.densitrace.fi
Sähköposti:

Lisätietoja:

Meillä on työkokemusta jo yli 20-vuoden ajalta teknisen piirtämisen ja suunnittelun materiaalien sekä tarvikkeiden maahantuojana. Tänä päivänä olemme erikoistuneet maahantuomiimme pieni- ja suurikokoisiin K-Color väri- ja CAD-tulostusmateriaaleihin sekä erilaisiin kopimateriaaleihin. Hyvä palvelu on sana, johon sisältyy paljon. Se on kaikkea sitä, mitä asiakkaamme meiltä toivovat. Tuotetuntemusta, laajaa valikoimaa, asiakkaiden tarpeisiin paneutumista, nopeita ja joustavia toimituksia.
Tuotevalikomastamme löydät: laser- ja mustesuihkutulostamisen materiaalit, väri- ja mustekasetit sekä kopiomateriaalit. Teknisen piirtämisen ja suunnittelun perinteiset materiaalit sekä tarvikkeet: mm. piirustusmuovit, luonnos- ja kuultopaperit sekä tussipiirtimet.
Toimiston muovituotteet: kylmälaminointimuovit, tarrataskut, muovi- ja kansiotaskut, paljetaskut sekä useita erikoistaskuja.
Kun etsit toimiston erikoistarvikkeita – kannattaa aina kysyä meiltä.


Hakusanat:
Tulostusmateriaalit, tulostimet, kopiomateriaalit, piirustusmuovit, kuultomuovit, laminointimuovit, tussipiirtimet, laserkasetit, mustekasetit, arkistokaapit

Hakemistotietoja ei saa käyttää markkinointiin.
Design © Hi-Vision Oy 2019