Duni Oy

Puhelin:
(09) 868 9810

Faksi:
(09) 146 2133

Toimiala:
Pakkaukset / Talous- ja lahjatavarat
Osoite:
Elimäenkatu 29
00510, Helsinki
etsi kartalta >>
Internet:
www.duni.com
Sähköposti:

Lisätietoja:

Duni Professional
Duni tarjoaa laajan valikoiman lyhytkäyttöisiä kattaustuotteita pääasiassa yrityksille - suurkeittiöille ja ravintoloille. Dunin valikoimasta löytyy kaikki kattaukseen tarvittavat tuotteet: pöytäliinat, lautasliinat, tabletit, kynttilät, tarjoilutuotteet ja kertakäyttöastiat. Erikoisuutena ovat laadukkaat kangasmaiset Dunilin-lautasliinat, jotka sopivat juhlaviinkin kattauksiin. Duni panostaa trendeihin ja seuraa ajan hermolla alan kehitystä uusimalla liinojen kuoseja yms. säännöllisesti.
Duni Retail Dunin tuotteita on saatavilla myös vähittäiskaupoista; tavarataloista ja marketeista. Vähittäiskaupoille on oma valikoimansa ja tuotteiden pakkauskoot ovat pienempiä.

Duni Food Solutions
Duni tarjoaa kilpailukykyisen valikoiman ruoan pakkaus-, säilöntä- ja kuljetusratkaisuja. Valikoimiimme kuuluu erilaisia ateriarasioita, aterianpakkauskoneita ja rasioiden suljentakalvoja.

Hakusanat:
pöytäliinat, pöytäliinoja, kateliinat, servietti, kangasliinat, kynttilät, kynttilöitä, tabletit, kertakäyttöastiat, kertakäyttöastioita, lautasliinat, ateriarasiat, kalvonsuljentalaitteet, suljentakalvo, poikkiliinat, kaitaliinat, laskosliinat, automaattiliinat, tarjoilutuotteet, kattaus, ruoanpakkaus


Hakemistotietoja ei saa käyttää markkinointiin.
Design © Hi-Vision Oy 2019