Informa Oy

Puhelin:
(042) 422 001,
(042) 422 00400

Faksi:
(042) 422 00300

Toimiala:
Etiketöinti / Viivakoodilukijat / Kulunvalvonta / Tarrat
Osoite:
Ruukintie 20 B
02330, Espoo
etsi kartalta >>
Internet:
www.informa.fi
Sähköposti:

Lisätietoja:

Ratkaisut henkilöresurssien ja materiaalivirtojen hallintaan, tuotteiden etiketöintiin ja merkintään.

Informa kehittää ja toimittaa kononaisvaltaisia tuotannon ja logistiikan ratkaisuja merkintään, tiedonkeruuseen ja seurantaan.

Järjestelmiemme avulla asiakkaamme saavat toiminnanohjausjärjestelmiinsä yksityiskohtaista ja luotettavaa tietoa reaaliajassa, olipa kyse työajan seurannasta tai materiaali- ja tuotevirtojen hallinnasta niin tuotannossa kuin logistiikkakeskuksessa.

Ratkaisut perustuvat omiin järjestelmätuotteisiimme, joiden pohjalta suunnittelemme yhdessä asiakkaittemme kanssa juuri heidän tarpeisiinsa sopivan yksilöllisen ratkaisun.Oleellisena osana järjestelmäratkaisujamme on tukipalvelumme, joka vastaa järjestelmien koulutuksesta, ylläpidosta ja käyttäjä-tuesta.

Kokonaisjärjestelmien lisäksi toimitamme viivakoodien tuottamiseen ja hyödyntämiseen tarvittavia laitteita kuten etikettikirjoittimia, etiketöintikoneita,  viivakoodin lukijoita ja tiedonkeruupäätteitä. Toimitamme myös kaikki merkinnässä tarvittavat kulutusmateriaalit kuten tarrat, etiketit ja värifoliot.

Kehitystoiminnassamme panostamme voimakkaasti RFID –tekniikkaa hyödyntävien laitteiden ja tunnisteiden käytännön sovellusten kehittämiseen.

Kaikessa toiminnassamme pyrimme läheiseen ja pitkäjänteiseen yhteistyöhön asiakkaittemme kanssa.

Hakusanat:
Tiedonkeruujärjestelmät, etiketöinti, tulostus, etiketöintijärjestelmä, etiketit, viivakoodi, merkintä, varastohallinta, lämpösiirto, lämpösiirtotulostin, Jotbar, tiedonkeruu, työajanseuranta, tarrat, kulunvalvonta, tarrakirjoitin, viivakoodijärjestelmät


Hakemistotietoja ei saa käyttää markkinointiin.
Design © Hi-Vision Oy 2019