Nuotti-projekti

Puhelin:
(02) 484 8060

Matkapuhelin:
040-774 7183,
040-569 0378

Faksi:
(02) 484 8060

Toimiala:
Hoito- ja hoivapalvelut
Osoite:
Kyröntie 495
21450, Tarvasjoki
etsi kartalta >>
Internet:
www.nuottiprojekti.net
Sähköposti:

Lisätietoja:

Tukihenkilötoiminta on ennaltaehkäisevää toimintaa, jonka avulla voidaan ohjata syrjäytymisvaarassa olevia lapsia/nuoria uuteen suuntaan. Se on usein ensimmäinen konkreettinen tukimuoto. Työn lähtökohtana on varhainen puuttuminen tilanteeseen, jotta voidaan ennaltaehkäistä uhkaava syrjäytymiskierre.

Tukiperhetyö on yksi lastensuojelun avohuollon tukitoimenmuodoista. Työn perusperiaatteena on, että tukea kaipaava lapsi saa turvallisen perhekontaktin. Tukiperhe on lapselle turvallinen ja luotettava paikka, johon lapsi voi mennä omana itsenään, iloineen ja suruineen. Tukiperhetyössä voi toimia perhe, joka haluaa jakaa arkensa tukea ja huolenpitoa kaipaavan lapsen kanssa.

Tukiasunto mahdollistaa itsenäistyvien nuorten tukiprosessin. Itse asunto ei vielä mahdollista muuta kuin puitteet toiminnalle, mutta asumisen tukihenkilö mahdollistaa asumisharjoittelun turvallisen aikuisen tukemana.

Tukileiri-palvelu on suunnattu tukihenkilötoiminnan tuen rinnalle kesän ja lomakuukausien ajalle. Tukileirien osallistujat ovat avohuollonasiakkaita ja kaipaavat loman ajalle erityistä tukitoimintaa. Tukileiritoiminnan yhtenä tavoitteena onkin tarjota nuorille koulun loma-aikoina tavoitteellista tekemistä. Leirin teemat rakentuvat erilaisten elämänhallintataitojen ympärille.


Hakemistotietoja ei saa käyttää markkinointiin.
Design © Hi-Vision Oy 2019